Lenovo IdeaCentre Stick 300 – malé zařízení s dlouhým názvem

Lenovo IdeaCentre Stick 300 – malé zařízení s dlouhým názvem
2015-06-30T10:30:00+02:00
• 30. 6. 2015
1

Společnost Lenovo představuje svůj úplně první PC Stick – Lenovo IdeaCentre Stick 300, který je navržen pro používání doma i na cestách. Kapesní zařízení přináší dostatečný výkon jak pro zábavu, tak práci. Mezi jeho možné přednosti patří celková velikost, díky které si jej můžete vzít všude, dostatečný procesor nebo předinstalovaný systém Windows 8.1.

IdeaCentre Stick 300_b IdeaCentre Stick 300_c

Lenovo IdeaCentre Stick 300, s tloušťkou 15 mm, se může pochlubit procesorem Intel Atom Z3735F, 2GB operační paměti a úložištěm o velikosti 32 GB, které je dále rozšiřitelné díky slotu na microSD kartu. Zařízení je dostupné s operačním systémem Windows 8.1 s možností aktualizace na verzi Windows 10 (již od 29. července). Wi-Fi a Bluetooth 4.0 zajišťuje konektivitu.  Pro připojení zařízení k počítači či televizi, stačí mít konektor HDMI.

IdeaCentre Stick 300_d

„Zaměřili jsme se na potřeby cestovatelů, podnikatelů a rodin a uvědomili si, že skutečně přenosné a cenově dostupné řešení osobního počítače by bylo významným přínosem pro uživatele všech kategorií,“ uvádí Pavel Janich, produktový manažer Lenovo v České republice.

Známe i cenu a dostupnost v České republice. Co se týká ceny, ta zdá být trochu nadsazená, ale sami posuďte. Lenovo IdeaCentre Stick 300 si v České republice budeme moci pořídit již začátkem července za 3 699 Kč včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Fany VanDaal

1. 7. 2015, 6:22

Otázkou je, v jaké jazykové verzi Widle budou :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat