Soutěž o Oukitel U8 – další nadupaný kousek ze střední třídy

Soutěž o Oukitel U8 – další nadupaný kousek ze střední třídy
2015-07-06T10:19:05+02:00
• 30. 6. 2015
8

Mnozí uživatelé lační po telefonu, jenž splňuje určité požadavky. Mezi ty patří například čistý Android, velká kapacita paměti RAM, dostatečné interní úložiště nebo velká výdrž/kapacita vestavěné baterie. Opět jsme si tedy pro vás připravili soutěž, společně s internetovým obchodem Gear Best, o telefon ze střední třídy, který nabízí nejen dobrý poměr cena/výkon.

oukitel-soutez

Stejně jako v předchozí soutěži – Soutěž o bestii ze střední třídy – Elephone P3000S 3GB RAM – stačí i dnes zodpovědět pár velmi jednoduchých otázek. Nejprve si ale samozřejmě trochu uvedeme cenu, o kterou budete celý týden soutěžit.

Oukitel U8 disponuje velkým 5,5palcovým HD displejem, nad nímž je umístěna přední kamera s rozlišením 5 MPx. Dole se ukrývají hardwarová tlačítka, jež mají typický vzhled od, výrobce modelu U8, Oukitelu. Na kovových rámečcích po stranách nalezneme další tři tlačítka, jedno pro vypínání/zapínání telefonu a kolébku pro zvýšení či snížení hlasitosti.

Druhá strana pak nabízí šuplíček pro vložení dvou SIM karet nebo jedné SIM karty a jedné microSD karty. Vespod je pak konektor microUSB pro zasunutí kabelu, který slouží k nabíjení telefonu či připojení jej k počítači. Navrchu už na nás čeká pouze 3,5mm jack pro zapojení sluchátek.

20150620_144347 20150620_144217 20150620_144157

Na zádech zařízení pak byla posazena hlavní kamera s rozlišením 13 MPx a především čtečka otisku prstů, která funguje na výbornou. Níže je už pouze logo výrobce a podlouhlý, poměrně kvalitní reproduktor.

Více o modelu U8 se můžete dozvědět v preview – Oukitel U8 – za málo peněz dostatek muziky? [preview].

Soutěžní formulář

Jak se účastnit soutěže a vyhrát Oukitel U8? Je to velmi jednoduché, stačí odpovědět na pár námi zadaných otázek a vyplnit správné osobní údaje, dle kterých vás budeme moci kontaktovat. Stejně jako v předešlé soutěži, se otázky zaměřují jak na portál Dotekománie, tak i na internetový obchod Gear Best.

Soutěž skončila, vítězem se stal Rostislav Pokorný.


Pravidla soutěže

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz a Gear Best
  2. Soutěž se koná v termínu 23. 6. 2015 – 30. 6. 2015 (23:59)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail) a správně odpoví na otázky. Odesláním soutěžního formuláře potvrzujete souhlas s pravidly soutěže.
  5. Výherce vylosujeme na základě správně vyplněného formuláře. Výherce budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu/telefonním čísle za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Prosím zkontrolujte tu otázku s kuponem v řádech desítek dolarů. Já po registraci dostal jen 0.20 dolaru. Díky

Pavel Mareš

23. 6. 2015, 13:39

Správná odpověď je reálná hodnota kupónu, kterou získáte po registraci. Nicméně soutěž započala a podmínky či otázky, se již nebudou měnit. Děkuji za upozornění.

Igor Ryboš

24. 6. 2015, 22:15

Dobrý den,bohužel ani otázka ohledně skore v Antutu nemá správnou odpověď :-( . 20014 bodů není mezi odpověďmi.

Pavel Mareš

24. 6. 2015, 22:24

Ta ovšem správně je. Přesně proto je před číslem znaménko „~“. To ve většině našich článků používáme (ač nejen my) místo slova „přibližně“.

Když byla opravena otázka s hodnotou kupónu mohla by být nějak vymazána moje předchozí odpověď abych mohl mít správné odpovědi? Díky

Pavel Mareš

25. 6. 2015, 12:50

Otázka sice byla opravena, ovšem tak, aby správný předchozí hlas mohl být započítán.Nicméně pokud vše ostatní bylo správně, není nutné se nijak obávat.

Igor Ryboš

24. 6. 2015, 22:50

Omlouvám se, přehlédl jsem znak „přibližně“. Na monitoru mi vypadá skoro jako pomlčka. Možná by bylo lepší dát do otázky rovnou slovo „přibližně“.

Lukáš Vápeník

1. 7. 2015, 6:58

Otázka je fakt zmatená a tato odpověď ji neuvádí na pravou míru, spíše naopak. Nejsem si jist, jestli myslíte subscribe kupón (není odměnou za registraci!), nebo hodnotu obdržených bodů v dolarech (nejedná se o kupón!)…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat