HTC One E9 bez QHD displeje v TENAA

HTC One E9 bez QHD displeje v TENAA
2015-06-10T11:50:47+02:00
• 10. 6. 2015

Když koncem března společnost HTC uvedla nový model pod názvem One E9+, asi málokdo tušil, že za necelé 3 měsíce přinese jeho další variantu tentokrát bez QHD displeje. Zařízení schválené čínským certifikačním centrem TENAA se jmenuje One E9st a ve srovnání s One E9+ bude zaostávat po hardwarové stránce. Tchajwanský výrobce zajisté nasadí přijatelnou cenu, která není zatím přesně známa včetně oficiální dostupnosti.

 HTC One E9 (2) HTC One E9

Připravovaný telefon disponuje 5,5palcovým displejem s rozlišením 720 x 1 280 pixelů, což může být citelná změna oproti QHD panelu. Uvnitř se nachází osmijádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,5 GHz namísto původních 2 GHz. Operační paměť RAM má velikost 2 GB, zatímco vnitřní úložiště pojme až 16 GB dat. Podpora paměťových karet je v tomto případě samozřejmostí.

HTC One E9 (1)

Navíc čelo doplňuje 4megapixelový UltraPixel senzor a dvojice tradičních reproduktorů. Zadní část zabírá 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Vyobrazené logo operátora China Mobile každopádně nemusí ještě v konečném výsledku znamenat omezení pouze na čínský trh. Nakonec softwarovou stránku zajistí systém Android v předinstalované verzi 5.0 Lollipop pod známou nadstavbou Sense.

HTC One E9 (3) HTC One E9 (4)

Nepřehlédněte: HTC One M9, One M9+ a nyní One ME

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat