5 aplikací ze storu – novinky za poslední měsíc Android

5 aplikací ze storu – novinky za poslední měsíc [Android]
2015-06-10T14:20:59+02:00
• 10. 6. 2015

S dalším týdnem přichází další díl našeho tradičního seriálu. Dnes se podíváme na ty nejzajímavější a nejnovější aplikace pro Android, jež by vás mohly zaujmout.

Layout from Instagram: Collage

První novinkou je aplikace se jménem Layout from Instagram: Collage. Jak již název napovídá, jedná se o aplikaci, která vám umožní vytvářet koláže z fotografií. Nejlepší je na tom však to, že to aplikace umí i z již nahraných fotek na instagramu, takže není potřeba, abyste je měli uložené v zařízení. Layout from Instagram je pro všechny k potěšení zcela zdarma a uvnitř nenalezneme žádné in-app platby.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Layout from Instagram Instagram Zdarma ANDROID

Permissions Watchdog

Permissions Watchdog je aplikací s jediným úkolem, a to maximálně svým uživatelům umožnit přehled o požadovaných přístupech aplikací k datům v telefonu. Watchdog si nalezne všechny již nainstalované aplikace ve vašem zařízení a následně si stáhne informace o přístupech přímo z obchodu Google Play. Aplikace toho však nabízí více, včetně sdílení na sociální sítě apod. Autoři uvolnili aplikaci zcela zdarma a uvnitř taktéž nenalezneme žádné platby.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Permissions Watchdog Great Bytes Software Zdarma ANDROID

Supermassive Black Hole

Supermassive Black Hole je jedna z nejlepších živých tapet, jakou si můžete do zařízení pořídit. Tato živá tapeta vám udělá z displeje velmi povedené prostředí vesmíru točící se kolem černé díry. Tapeta má mnoho efektů, například se jedná o určité dráhy mlhovin, které jsou různě barevně zabarveny a poskytují tak radost pro vaše oči. Supermassive Black Hole stojí celkově 42 Kč, což je docela dobrá částka oproti tomu, co získáte.

logo-app Supermassive Black Hole maxelus.net 1,42 US$ ANDROID

Does not Commute

Nejedná se zcela o úplnou novinku, ale tato hra si zaslouží býti ve výběru. Does not Commute vám přinese spoustu zábavy, pokud máte dlouhou chvilku. Vaším úkolem ve hře je projet rušnou ulicí ze startu do cíle. Abyste si nemysleli, že je to příliš jednoduché, v cestě vám bude stát mnoho pohybujících se aut, jež pro vás působí jako překážky. Za touto hrou stojí vývojáři velmi úspěšné hry Sprinkle. Také proto slibuje velmi dobrou zábavu.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Does not Commute Mediocre Zdarma ANDROID

HeadsOff

HeadsOff vám pomůže, jestliže chcete, aby vaše notifikace zůstaly pouze v notifikační liště a nevyskočila na vás zpráva s náhledem. Aplikace pochází z dílny autorů na XDA a je mnohými uživateli velmi chválena. Skrytí vyskakovacího okna vám umožní mít soukromí pevně v rukou. Nemusíte se bát, že ve chvíli, kdy někomu něco ukazujete, přijde například nějaká zpráva s informacemi, které vaše okolí nemusí vědět.

unnamed (1)_result

logo-app HeadsOff Jawomo Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat