Disney Mobile s obalem Swarovski vyrobilo LG

Disney Mobile s obalem Swarovski vyrobilo LG
2015-06-10T10:40:50+02:00
• 10. 6. 2015

Za výrobou již osmého zařízení do nabídky Disney Mobile stojí společnost LG. Představený telefon byl po vnitřní stránce vybaven vesměs hardwarem z loňských tahounů, jako je LG G3 nebo Galaxy S5 od Samsungu. Jihokorejský výrobce do prodejního balení navíc přibaluje speciální ochranný kryt osazen krystalky Swarovski, což spíše potěší něžná pohlaví. Výřez hlavy Mickey Mouse slouží k zobrazování upozornění bez nutnosti jeho otevírání.

Disney Mobile 8 (2)

Model s kódovým označením DM-01G zabírá 5,2palcový IPS displej s Full HD rozlišením. Výkon obstarává procesor Snapdragon 801 od Qualcommu po boku 2GB operační paměti RAM. Vnitřní úložiště má kapacitu 16 GB. Celkově rozměry dosahují na hodnoty 144 x 74 x 108 mm při hmotnosti 149 gramů. Baterii o velikosti 2 920 mAh mohou uživatelé vyjmout bez nutnosti návštěvy servisního střediska.

Softwarovou základnu tvoří systém Android v předinstalované verzi 5.0 Lollipop a jejich nadstavba obohacena řadou témat nesoucí se v duchu Walta Disneyho. Ačkoliv nevíme, kolik je připraveno barevných variací, tak kryty zastoupí bílá, modrá, růžová. Novinku začal nabízet japonský operátor NTT DoCoMo. Nakonec nemůžeme příliš počítat s tím, že by telefon v tuto chvíli překročil hranice Japonska.

Disney Mobile 8 (1) Disney Mobile 8

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat