Vodafone ukázal trio mobilních novinek

Vodafone ukázal trio mobilních novinek
2015-05-02T12:55:33+02:00
• 2. 5. 2015

Pro květnovou nabídku si mobilní operátor Vodafone připravil rovnou tři exkluzivní zařízení, která bude nabízet ve volném prodeji. Celkově se jedná o dva chytré telefony a jeden tablet Smart Tab Prime 6. První telefon Smart Prime 6 překvapí nízkou cenou, podporou LTE sítí a nejnovějším Androidem. Druhý model Smart First 6 je úplným opakem, co se minimálně týče výbavy, ale na své si můžou přijít úplní začátečníci nebo také i senioři.

 Vodafone_Tab_prime_6_sikmo_B

Smart Tab Prime 6 zabírá 9,6palcový displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů. Výkon mu dodává čtyřjádrový procesor od Qualcommu o taktovací frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM po boku 16GB úložiště rozšiřitelným paměťovou microSD kartou. Jeho základní výbavu uzavírá podpora LTE, 5MPx fotoaparát, přední 2MPx kamerka nebo Android ve verzi 5.0 Lollipop. Zájemci jej mohou pořídit bez závazku za 4 877 Kč včetně daně.

Telefon Smart Prime 6 obdržel 5palcový HD displej, jehož hustota pixelů atakuje hodnotu 300 PPI – přesněji 294 PPI. Hardwarově dostal prostor opět neupřesněný procesor od Qualcommu se čtyři jádry taktovanými na frekvenci 1,3 GHz, 1GB paměť RAM a 8GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Samozřejmě nechybí 8MPx fotoaparát, přisvětlovací LED dioda, přední 5MPx kamerka či systém Android ve verzi 5.0 Lollipop. Plusovým bodem je přítomná technologie NFC. V případě pořízení vám bude stačit jen 3 277 Kč.

Vodafone_Smart_prime_6_sikmo_B Vodafone_Smart_first_6_sikmo_B

Posledním a zároveň nejslabším článkem se stává model Smart First 6, který disponuje 4palcovým displejem, dvoujádrovým procesorem MT6572M, 512MB operační pamětí RAM a úložištěm s omezeným prostorem na 4 GB. K tomu za cenu 1 877 Kč lze ještě přidat 2MPx fotoaparát, Android 4.4 KitKat, slot pro paměťové microSD karty. Nakonec zbývá dodat, že zákazníci tohoto operátora můžou prodejní cenu podstatně srazit dolů, jestliže využijí kombinace s různými tarify.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat