Lenovo A7000 – pro milovníky kvalitního poslechu

Lenovo A7000 – pro milovníky kvalitního poslechu
2015-05-18T09:30:40+02:00
• 18. 5. 2015

Tuzemským prodejcům se v těchto dnech dostává první várka modelu A7000, který společnost Lenovo oficiálně představila začátkem března během veletrhu MWC pořádaného v Barceloně. Čínský výrobce nezapomněl ani na zákazníky v Česku a telefon si budou moct pořídit za doporučenou prodejní cenu 4 999 Kč včetně daně. Co lze očekávat za tuto cenu? Zařízení nabízí výbavu vyšší střední třídy, přičemž oproti ostatním zaujme kvalitním hudebním výstupem.

Lenovo A7000_zluty_a Lenovo A7000

V přední části vyplňuje místo 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením a 5megapixelová kamerka. Uvnitř zajišťuje dostatečný výkon osmijádrový procesor MT6752M od MediaTeku po boku 2GB operační paměti RAM nebo 8GB úložiště, které samozřejmě rozšíříte po vložení paměťové microSD karty. Celkovou výdrž obstarává 2 900mAh baterie. Milovníky hudby potěší přítomná technologie Dolby Atmos. Ta by měla lépe nejen přehrávat hudbu v prostoru.

Z opačné strany využijete 8megapixelový fotoaparát s funkcí automatického ostření doplněný o přisvětlovací LED diodu. Softwarovou stránku zastupuje systém Android v nejnovější verzi 5.0 Lollipop. Mezi zbývající prvky výbavy patří například funkce dual-SIM či podpora sítí 4. generace v následujících pásmech – 800, 1 800, 2 100, 2 600 MHz. Z barevných variant bude k dispozici hned několik provedení a jako dárek do balení byl přibalen kryt s ochrannou folií.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat