Gionee Elife E8 uveden v databázi TENAA

Gionee Elife E8 uveden v databázi TENAA
2015-05-08T14:00:51+02:00
• 8. 5. 2015

Čínský regulátor telekomunikačních zařízení TENAA má na svědomí další únik telefonu, a to tentokrát od společnosti Gionee. Tento výrobce hodlá nahradit současně dostupný model Elife E7 představený už v roce 2013. Zařízení ponese název Elife E8 a nová generace přinese jedno z nejlepších hardwarových vybavení. Odhalené specifikace doplňují tradiční snímky ze všech stran, které můžou, ale nemusí patřit finální podobě.

Gionee Elife E8

Displej založený na AMOLED technologii dosahuje k úhlopříčce 6 palců při rozlišení 2560 x 1440 pixelů. Do vnitřní části by se měl dostat osmijádrový procesor Snapdragon 810 s taktovací frekvencí 2 GHz, operační paměť RAM o velikosti 3 GB a 32GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Konstrukci jsou přiřknuty rozměry 164,0 x 82,3 x 9,6 mm, zatímco hmotnost má přívětivých 207 gramů.

V zadní části je sice očekáván 8megapixelový fotoaparát, ale spíše se přikláníme k 16megapixelovému senzoru. Přední snímač s 8 MPx vypadá mnohem reálněji. Ostatní seznam zahrnuje podporu sítí 4. generace nebo 3 520mAh baterii. Následující týdny by mohly odkrýt informace kolem představení, oficiální dostupnosti, prodejní ceně a v neposlední řadě také upřesnění všech zmíněných specifikací.

Gionee Elife E8 (1) Gionee Elife E8 (2)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat