Cyanogen a Truecaller – možná budoucí novinka v Cyanogen OS

Cyanogen a Truecaller – možná budoucí novinka v Cyanogen OS
2015-05-08T16:08:10+02:00
• 8. 5. 2015

Google už v Androidu, konkrétně ve verzi 4.4, implementoval nebo spíše značně vylepšil funkci „chytré ID volajícího“ (smart caller ID), díky čemuž si zařízení dohledává určité informace a snaží se „uhodnout“, když zrovna neví, kdo volá a o koho jde. Najdeme zde například spojování více kontaktů, kdy se jedná o stejnou osobu ale jiná čísla. Nedávno si podobnou aplikaci vytvořil i Facebook – Facebook Hello – náhrada za aplikaci Telefon [apk].

Cyanogen-dialer

Nyní chce společnost Cyanogen do svého Cyanogen OS zahrnout aplikaci Truecaller. Jejím účelem je zjišťovat, popřípadě blokovat, určená čísla. Díky svému napojení na webové rozhraní a velkým databázím, si vyhledá číslo, které vám může přijít do emailu, zprávy nebo jej jen naleznete na webu. Pokud je číslo více známé, jedná-li se například o spam, můžete číslo bezpečně zablokovat a více se tím nezabývat.

logo-app Truecaller - Caller ID & Block True Software Scandinavia AB Zdarma ANDROID logo-app Truecaller Developer Zdarma iOS

[winphone]truecaller/e03005a1-47c7-43d2-8ee3-57313f5ece90[/winphone]

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat