Leagoo Elite 2 v prodeji na českém trhu

Leagoo Elite 2 v prodeji na českém trhu
2015-04-04T19:20:32+02:00
• 4. 4. 2015

Čeští zákazníci byli poctěni společností Leagoo, která již v první vlně spustila prodej jejich nejčerstvějšího modelu Elite 2 exkluzivně na našem trhu. Čínský výrobce u nás do budoucna ještě počítá s uvolněním dalších pěti novinek v rámci nové řady Elite. Uvedený Elite 2 má co nabídnout nejnáročnějším uživatelům, avšak stanovená prodejní cena se překvapivě drží na úrovni zařízení z nižší střední třídy.

Leagoo Elite2_2

V čele zaujímá místo 5,5palcový IPS displej s HD rozlišením a 8megapixelová kamerka. Do vnitřní části si našel cestu osmijádrový procesor MTK6592 taktovaný na frekvenci 1,4 GHz, 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 32 GB. V zadní části najdete 13megapixelový senzor fotoaparátu od Sony, přisvětlovací LED diodou a baterii o velikosti 3 200 mAh.

Uživatele bude prostředím doprovázet nadstavba Leagoo UI 3.0i vycházející z Androidu ve verzi 4.4 KitKat. Dále výbava zahrnuje podporu funkce dual-SIM, GPS, WiFi, OTG nebo Bluetooth 4.0. Oficiálním českým distributorem je společnost Dynamic Mobile a ta jej prostřednictvím internetového obchodu MyLeagoo.cz prodává za 4 990 Kč včetně daně ve dvou základních barevných variantách – bílá, černá.

Leagoo Elite2_1

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat