Apple nezačne včas prodávat hodinky Watch

Apple nezačne včas prodávat hodinky Watch
2015-04-05T08:50:54+02:00
• 5. 4. 2015

Chytré hodinky Watch od společnosti Apple jsou v mnohem větších problémech, než se původně předpokládalo. Již v minulém týdnu jsme vás informovali o snížení produkce na polovinu díky nedostatkům ze strany dodavatelů a tentokrát před veřejností nebyly uhlídány vzdělávací dokumenty určené pro prodejce v oficiálních Apple Storech. Z nich jednoznačně vychází, že první návštěvě nebude umožněno ihned zakoupit hodinky Watch.

apple-watch-release-date-970-80

V období mezi 10. dubnem (začátek předprodeje) a 24. dubnem (start prodeje) mohou potenciální zájemci navštívit Apple Store, kde budou moci hodinky Watch jen vyzkoušet – nikoliv zakoupit. Až po schůzce s prodejcem následně můžou provést rezervaci v prodejně na konkrétní model nebo přes internetový obchod. Celý tento složitý systém nevychází z nějaké exkluzivity, ale z výše uvedených problémů při výrobě.

V prvních měsících tedy kalifornský gigant dodá 1,25 až 1,5 milionů kusů hodinek Watch do vlastních obchodů místo původních 2,5 až 3 milionů. Nicméně pokud dlouholetý partner Foxconn přidá pomocnou ruku k dílu, o čemž se mimo jiné začíná spekulovat, tak čekání se výrazně zkrátí. Závěrem by mohl také prospět menší zájem o hodinky, který od oficiálního představení visí ve vzduchu.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat