HTC uvolnilo sociální fitness aplikaci

HTC uvolnilo sociální fitness aplikaci
2015-03-17T07:05:25+02:00
• 17. 3. 2015

K dnešním chytrým zařízením rozhodně patří i sport. Mnoho uživatelů využívá funkce, které nám přistroje nabízí ke sledování výkonů apod. Společnost HTC vydala aplikaci, která je dá se říci sociální sítí, kde se snažíte svými výkony předběhnout své přátele na Facebooku.

htc-logo-1

HTC se snažilo být originální a odlišit se od ostatních fitness aplikací typu Runtastic, Endomondo apod. Aplikace nese název Fun Fit a její prostředí je kombinováno s příjemnými barvami a postavičkami zvířat. Do aplikace je vyžadován Facebook, což je vlastně i logické, protože pro srovnávání a pokoření vašich přátel je tato skutečnost prostě nezbytná. Fun Fit toho příliš bohužel nenabízí, kromě hlavní funkce počítání vašich kroků zde nenalezneme možnosti, jako je cyklistika, běh a další. Tímto aplikace velmi zaostává za propracovanými aplikacemi a nelze než ji hodnotit hůře.

unnamed_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result

 unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Aplikace HTC Fun Fit je ke stažení zcela zdarma a dostupná pro všechny telefony včetně dalších značek. Vše je zcela zdarma.

logo-app Fun Fit HTC Research Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat