Česká aplikace Prohlížeč WebKamer prošla výraznou změnou

Česká aplikace Prohlížeč WebKamer prošla výraznou změnou
2015-03-17T09:05:41+02:00
• 17. 3. 2015
4

Vzpomínáte si na článek, kde jsme vás informovali o nové české aplikaci Prohlížeč WebKamer? Máme pro naše čtenáře zajímavé novinky o této záležitosti, která si prošla výraznými změnami.

 Bez názvu

 Novinek je velmi mnoho a rozhodně mohu říci, že aplikace prošla podařenou aktualizací. Nově má každý uživatel několik způsobů, jak importovat známé web kamery z databáze v komunitě, taktéž budete mít plně po kontrolou správu kategorií. Nejvýraznější změnou je bez diskuze vzhled, aplikace se zahalila do kabátu Material designu, což uživatelské prostředí značně vylepšilo, aplikace vypadá velmi dobře. Další novinkou je možnost importu nebo exportu vaší databáze s webkamerami.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result unnamed (3)_result

 

Při sledování videa můžete uložit a rovnou sdílet screenshot, při sledování si taktéž můžete nastavit, aby se obrazovka nevypínala. V případě, že budete mít k dispozici pouze pomalé připojení, aplikace chytře zobrazuje pouze náhledy. Změnou prošel i systém cachování, přičemž nyní můžete vymazat uložená data jednoduše z nastavení. Při přidání nové webkamery můžete webku odeslat ke schválení rovnou z aplikace. Prohlížeč WebKamer podporuje i formát GIF, takže s náhledy nebudete mít jediný problém. Dle slov autora došlo i k mnoha výrazným změnám v oblasti kódu, kde byly vylepšeny různé věci včetně oprav chyb.

unnamed_result unnamed (6)_result unnamed (5)_result unnamed (4)_result

Za aplikací stojí mladý český vývojář. Rozhodně aplikaci doporučuji vyzkoušet, protože je zcela zdarma a bez in-app plateb, zároveň tak i získáte přehled, co se děje přes webkameru např. ve vašem městě.

logo-app Prohlížeč WebKamer Tomáš Valenta Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Dobrý den, prosím Vás výše zmíněná aplikace už neexistuje? Snažím se jí dohledat ale marně. Nemáte náhodou info co a jak? S pozdravem Domes.

Přemysl Vaculík

VIP 31. 12. 2019, 12:01

Dobrý den, bohužel, nemáme informace.

Oznámení o ukončení provozu
Dne 14.1.2019 firma Google odstranila aplikaci WebKamery z obchodu Google Play na žádost amerického provozovatele webkamer (EarthCam.com), z důvodu porušování autorských práv, protože některé jejich webkamery byly obsaženy v komunitní databázi bez jejich přímého souhlasu. Obratem jsem Earthcam webkamery odebral a podal odvolání na obnovení. Po týdnu bylo mé odvolání zamítnuto s tím, že pokud chci znovu zprovoznit aplikaci v obchodu Google Play, mám se obrátit na svého právníka a řešit spor soudně. Vzhledem k tomu, že je takovýchto provozovatelů v komunitní databázi desítky až stovky, ukončuji tímto celý projekt.

Z vybraných příspěvků bude provoz serveru a informací o počasí (v omezeném režimu) funkční až do konce roku 2019. Poté bude projekt definitivně ukončen. Od dnešního dne, tedy 24.2.2019 již nebude komunitní databáze udržována ani rozšiřována o další webkamery.

Velmi tímto děkuji všem, kteří se na tomto projektu podíleli a věnovali mu svůj čas i prostředky. Sám jsem projektu za posledních 5 let věnoval většinu svého volného času, tudíž je to pro mě velmi těžké rozhodnutí.

Informace z aplikace

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat