Nadstavba TouchWiz bude upravena pro 64bitové procesory

Nadstavba TouchWiz bude upravena pro 64bitové procesory
2015-02-16T10:10:22+02:00
• 16. 2. 2015

Zatímco se zraky fanoušků jihokorejské společnosti Samsung upínají na představení nového top modelu Samsung Galaxy S6, na světlo světa se dostávají nové zprávy ohledně uživatelského prostředí TouchWiz. Tato nadstavba by měla být nově upravena tak, aby využívala přednosti 64bitového procesoru.

O nadstavbě TouchWiz, kterou Samsung pro svá zařízení vyvíjí, se napsala již celá řada článků. Mnoho uživatelů se netají svou kritikou k TouchWizu především z důvodu, že se jedná o poměrně náročnou nadstavbu, která na slabších přístrojích není zdaleka plynulá. A možná i tato kritika nutí vývojáře v Samsungu na kompletní vylepšení TouchWizu. S příchodem Galaxy S6 by měla být vydána také nová verze této nadstavby, která bude uzpůsobena pro 64bitové procesory. Je totiž očekáváno, že Samsung Galaxy S6 bude disponovat 64bitovým procesorem. Konkrétně se spekuluje o Exynos 7420.

Samsung-Galaxy-S6-unpacked-MWC-2015-600x400

Upraveny by měly být všechny základní aplikace, jakými jsou například aplikace pro zasílání zpráv, galerie apod. Na základě informací, které kolují napříč internetovými portály, by nový TouchWiz měl být mnohem rychlejší než stávající verze. Samozřejmě se jedná pouze o subjektivní dojem pouze hrstky osob, které zřejmě měly možnost s tímto upraveným systémem pracovat. Je důležité podotknout, že se nejedná o žádné oficiální stanovisko samotné společnosti. Uživatele jistě bude také zajímat to, jestli úprava TouchWizu pomůže, kromě zrychlení celého prostředí také k vylepšení výdrže na jedno nabití.

SAMSUNG CSC

V roce 2014 jsme měli možnost se setkat jen s malým množstvím chytrých telefonů, u nichž výrobci vsadili na 64bitové procesory. Rok 2015 bude s velkou pravděpodobností v této oblasti odlišný a alespoň u nejlepších modelů se dočkáme využití 64bitových čipů. Samsung zcela jistě nebude výjimkou. Budeme si ale muset počkat na oficiální představení nového top modelu, které očekáváme již za pár týdnů.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat