Lenovo S90 a P70 pořídíte na českém trhu

Lenovo S90 a P70 pořídíte na českém trhu
2015-01-30T12:40:55+02:00
• 30. 1. 2015

Dvě novinky od společnosti Lenovo představené ještě v listopadu loňského roku jsou až nyní oficiálně ohlášeny pro české uživatele. První model S90 už od prvopočátku budil velký rozruch díky nápadné podobnosti s nejnovějším iPhonem 6 od Applu. U druhého telefonu pod označením P70 čínský výrobce vsadil hlavně na vysokokapacitní baterii. Oba bez rozdílu poskytují vysoký výkon nebo kvalitní fotoaparát. Dále podporují funkci dual-SIM a sítě 4. generace.

Lenovo S90_Graphite Grey

Lenovo S90 v čele zabírá 5palcový Super AMOLED displej s HD rozlišením, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor od Qualcommu založený na 64bitové architektuře a 2GB operační paměť RAM. Kovové tělo vyrobené ze slitiny hliníku vyplňuje 13megapixelový fotoaparát s PureCel senzorem. Pro přisvětlení můžete samozřejmě využít přítomný LED blesk. Populární selfie snímky pořídíte 8megapixelovou kamerkou.

Poslední přírůstek do rodiny, nový Lenovo P70, disponuje 5palcovým HD IPS displejem. Stránku hardwaru dostal tentokrát na starost osmijádrový procesor dodaný MediaTekem společně s 2GB operační pamětí RAM. Jeho hmotnost se zastavila na příjemných 149 gramech. Přední panel doplňuje 5megapixelová kamerka, zatímco záda byla osazena 13megapixelovým senzorem fotoaparátu.

Baterie o velikosti 4 000 mAh by měla vydržet až 3 dny provozu, přičemž ji dokonce lze dobít za pouhou hodinu. Navíc funkce OTG umožňuje nabíjení jiných zařízení. Výrobce v části softwaru zvolil systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Oficiální prodej startuje již v únoru za cenu 6 499 Kč včetně DPH, respektive 9 499 Kč s DPH u Lenova S90.

Lenovo S90_Champagne Gold Lenovo P70_Dark Blue

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat