Acer v březnu představí telefony s Windows Phone

Acer v březnu představí telefony s Windows Phone
2015-01-30T11:55:48+02:00
• 30. 1. 2015

Acer byl jednou z prvních společností, která se začala věnovat výrobě telefonů s operačním systémem Windows Phone. Poslední telefon s Windows Phone od Aceru byl model Allegro, známý také pod označením W4, který byl představen na veletrhu IFA v roce 2011. Poté se Acer rozhodl ukončit výrobu telefonů s Windows Phone a firma přešla jen na telefony s Androidem.

acer-w4-allegro_story

V prosinci minulého roku se spekulovalo o tom, že by Acer mohl představit pár nových modelů již tento rok a že by mohl být první z těchto telefonů představen v první polovině roku 2015.

Spekulace ukončil až CEO Aceru, Jason Chen, který na jedné z nedávných konferencí sdělil, že nové modely s Windows Phone by mohla firma představit na mobilním kongresu MWC, který se koná již v březnu.

Nedočkáme se ovšem žádného přepychového modelu, či dokonce vlajkové lodi. Acer, stejně jako ostatní výrobci, kteří se nově zapojili do výroby Windows Phone telefonů, představí pouze zařízení z nižší třídy. Výsledný produkt může, co se vybavení týče, vypadat třeba jako nové Lumie 532 a 435, které nenabídnou nic extra a cílovou skupinou jsou spíše méně nároční uživatelé, kteří od svého telefonu neočekávají maximum.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat