Andy – Android emulátor pro Windows a Mac

Andy – Android emulátor pro Windows a Mac
2015-01-20T08:45:30+02:00
• 20. 1. 2015

Občas někoho může trápit pár nedostatků v zařízení, namátkou například paměť v uložišti, kapacita RAM, malé rozlišení či samotný displej. Pro těchto pár a pro mnoho dalších problémů jsou zde služby jako BlueStacks a Andy, jež jsou zdarma nebo placené YouWave. Těchto pár aplikací dokáže simulovat prostředí operačního systému Android na počítači a díky tomu si můžete zkusit zahrát hry, na které váš telefon občas nestačí. A dnes si trochu přiblížíme aplikaci Andy, jež je dostupná pro Windows 7/8 a Mac OSX.

super-andy

Ačkoliv je to již nějaký ten pátek, co je Andy na světě, zdá se, že až nyní se autoři rozhodli o něm dát plně vědět. Můžeme vidět příspěvky, návody a mnoho dalšího přímo od samotných autorů. Jedním z důvodů by mohl být ten, že autoři věří ve svůj projekt, kterému nyní dali pomyslnou třešničku na dort. A co že ta třešnička je? Plno nových funkcí, díky kterým si můžete na svém počítači spustit téměř jakoukoliv aplikaci. Zde je porovnání aplikací Andy, BlueStacks a YouWave:

00f4450dc4fbd88625d4fa4f66f73e5f

Někteří si mohou všimnout, že Andy je na tom o trochu lépe než konkurence. Z mých osobních zkušeností s BlueStacks a Andy musím říct, že tomu tak je, avšak BlueStacks je mnohem přívětivější pro uživatele, kteří si prostředí moc nechtějí přizpůsobit. Oproti tomu Andy vám nabízí velkou škálu možností už od začátku, bohužel v této cestě vám mnohdy mohou stát vady, jež dokáží bleskurychle ukončit celý proces. Na obrázcích níže je vidět, jak vypadá spuštěná aplikace Andy ve Windows 8.

sfs vdgs

Pokud si tedy chcete vyzkoušet emulátor Andy, stačí zajít na oficiální stránky vývojářů. Pokud se chcete dozvědět více, stačí se podívat na vlákno na XDA fóru nebo se přímo můžete zeptat na oficiální Facebook stránce, která je zároveň centrum pro dotazy, připomínky a další zprávy od uživatelů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat