HP chystá nový tablet Slate Pro 10 EE G1

HP chystá nový tablet Slate Pro 10 EE G1
2015-01-20T10:00:57+02:00
• 20. 1. 2015

Podle oficiálních stránek Hewlett Packard chystá rozšíření své produktové nabídky o jeden nový přírůstek v podobě tabletu. Novinka pod názvem Slate Pro 10 EE G1 poběží na systému Android, ale přitom výrobce nezapomíná ani na platformu od Microsoftu. Nejlevnější varianta s Windowsem se bude jmenovat Pro Tablet 10 EE G1, v jeho základu nebude součástí stylus a ke všemu vyjde ještě o něco dráž.

hp_pro_slate_10_ee_g1_2-710x533

Přední část vyplňuje 10,1palcový displej, kterému dodává výkon čtyřjádrový procesor Atom Z3735F od Intelu společně s 2GB operační pamětí RAM. Úložiště v základu pojme 32 GB dat. U modelu poháněného Androidem v neupřesněné verzi využijete stylus pro snadnější psaní či kreslení po displeji. Minimálně v Evropě má být také k dispozici typ podporující 3G sítě. Dále je součástí výbavy technologie NFC, funkce Bluetooth a Wifi.

Naopak druhá varianta dostane jak Windows 8.1 s Bingem, tak je možné vybrat zařízení i bez něj. Vyšší verze s běžnou distribucí Windowsu naštěstí není ošizena o dotykové pero. Přestože datum oficiálního spuštění prodeje prozatím nikdo neoznámil, prodejní ceny jsou již známy. Nejlevnější Android model pořídíte za 345 eur (tj. cca 9 612 Kč) a nejlevnější Windows model vyjde na 354 eur (tj. cca 9 863 Kč).

Zdroj: liliputing.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat