Apple vydal iOS 8.1.2 a druhou betu iOS 8.2

Apple vydal iOS 8.1.2 a druhou betu iOS 8.2
2014-12-11T09:44:39+02:00
• 11. 12. 2014

Není to tak dlouho, co jsme se dočkali aktualizace na iOS verze 8.1.1, která přinesla především optimalizaci pro starší zařízení a opravy chyb. V podobném duchu se pak nese i nově vydaná verze s označením 8.1.2. Mimo to však Apple nelení a pracuje také na aktualizaci 8.2, která se přehoupla do fáze druhé betaverze.

 img_4657-e1418147922186

Verze 8.1.2 opravuje také chybu, která způsobovala odstranění vyzvánění, které bylo zakoupeno v iTunes. Pokud jste na tuto chybu narazili, je třeba po aktualizaci obnovit své vyzvánění přes tento odkaz. Update je velmi malý, jeho velikost se pohybuje kolem 25 MB a je k dispozici pro všechna zařízení s iOS 8.1.

Druhá betaverze iOS 8.2 obsahuje opravu pro klávesnice třetích stran, které se nemusely objevit na iOS simulátoru v Safari, Mapách, nebo jiných aplikací. Siri pak umí nově rozpoznávat Singapurskou angličtinu. Opraveno bylo také několik chyb týkajících se vývojářské sady WatchKit.

Finální verze iOS 8.2 dorazí pravděpodobně až na jaře s vydáním chytrých hodinek Apple Watch. Na ty mohou již vývojáři s předstihem vyvíjet své aplikace i díky této betaverzi.

Apple Watch

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat