Překládejte do 80 jazyků s aplikací T-Translator pro Windows Phone

Překládejte do 80 jazyků s aplikací T-Translator pro Windows Phone
2014-11-08T10:30:31+02:00
• 8. 11. 2014

ttranslator

Taky občas při procházení webových stránek na smartphonu narazíte na cizí slovo, kterému nerozumíte? Není nic jednoduššího než zamířit do obchodu s aplikacemi a stáhnout překladač. Ve Windows Phone Store se jich nachází několik, mezi ty nejznámější patří aplikace Bing Translator od Microsoftu. Ta svůj účel sice splní, osobně mi ale připadá moc těžkopádná a pomalá. Proto jsem se dal do hledání a narazil na skvělý T-Translator, o kterém si v dnešním článku povíme něco více.

T-Translator váš telefon s Windows Phone naučí až 80 jazykům, a to díky provázanosti se službou Google Translate. Aplikace je kvůli tomu závislá na internetovém připojení, ať ale budete překládat na Wi-Fi nebo mobilním připojení s vyčerpaným FUPem, vždy můžete očekávat pohotové výsledky. Při zadávání textu lze počítat s automatickým rozpoznáváním jazyku, a v některých jazycích si lze přeloženou frázi i poslechnout. Aplikace si dokonce pamatuje historii překladu, vždy se tak můžete vrátit k naposledy přeloženým textům. Slova i fráze si lze rovněž uložit do záložek pro pozdější kontrolu. Celkově mě T-Translator velmi zaujal a spolu s rychlostí a jednoduchým ovládáním ho považuji za nejlepší překladač pro Windows Phone.

T-Translator můžete stahovat z Windows Phone Store, a to zcela zdarma.

[winphone]t-translator/47119617-2ee7-4b8e-ae3f-9a661b646499[/winphone]

alza

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 930 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.1.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat