Meizu MX4 Pro byl oficiálně představen

Meizu MX4 Pro byl oficiálně představen
2014-11-19T13:57:21+02:00
• 19. 11. 2014
1

Screenshot (53)

V Číně byl dnes oficiálně představen nový přístroj Meizu MX4 Pro. Tato novinka má zaujmout především displejem s vysokým rozlišením a další zajímavou výbavou.

Nepřehlédněte: Meizu MX4 představeno

MX4 Pro je vybavený 5,5palcovým displejem s rozlišením 2560 x 1536 pixelů. Jejich hustota tak činí 546 ppi. Meizu se inspirovalo také u společnosti Apple. Pod displejem nalezneme tlačítko, které je vybaveno čtečkou otisků prstů. Je pokryto safírovým sklem. Výrobce slibuje reakci tohoto tlačítka na otisk prstu za 0,5 sekundy, při čemž nechybí ani podpora 360° snímání.

Screenshot (54)

Přístroj bude poháněný procesorem od Samsungu, konkrétně Exynos 5430. Jedná se o osmijádrový procesor, přičemž se skládá ze 4 jader Cortex A-15 s taktem 2,0 GHz a 4 jádry Cortex-A7 s 1,5 GHz. Telefon dále disponuje 3GB pamětí RAM. O grafický výkon se bude starat Mali-T628 MP6.

touch

Zadní strana tohoto zařízení bude vybavena 20,7MPx kamerou od Sony. Bude schopna natáčet videa až v rozlišení 4K. Ve výbavě nebude chybět ani dvojice LED diod, které poslouží jako blesk pro noční focení.

V oblasti konektivity lze zmínit přítomnost NFC, podporu Wi-Fi (802.11 ac) nebo Bluetooth 4.0. Nechybí ani podpora LTE sítí (TD-LTE a FDD-LTE). Přístroji bude dodávat energii baterie o celkové kapacitě 3350 mAh. Výrobce slibuje výdrž delší než jeden den. Hmotnost novinky se vyšplhala na 158 gramů při tloušťce 9,0 milimetrů.

meizu mx4 pro-gold meizu mx4 pro

MX4 Pro bude k dispozici ve třech variantách lišící se interní pamětí nebo barvou. K dispozici budou verze s 16GB, 32GB a 64GB interním úložištěm bez možnosti dalšího rozšíření pomocí microSD karty. Telefon bude dodáván s předinstalovaným operačním systémem Android 4.4 Kitkat, nad kterým poběží nadstavba Flyme 4.0. Nechybí ani tři různá barevná provedení.

meizu mx4 pro-black

Přístroj se začne prodávat již 6. prosince v Číně za cenu zhruba 410 dolarů (9 043 Kč). Informace o dostupnosti do dalších zemí zatím není zveřejněna.

Zdroje: gsmarena.com, meizu.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Telefony Meizu mám rád, ale i tak se nemůžu nepozastavit nad designem tohoto modelu. Je to jak mix HTC One, iPhonu a designu Samsungu. Nevypadá to sice špatně, ale alespoň by to nemuseli dělat takhle okatě. :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat