Fujitsu Arrows F-02G NX – osmihran z Japonska

Fujitsu Arrows F-02G NX – osmihran z Japonska
2014-11-19T09:45:19+02:00
• 19. 11. 2014

Slogan „Možnosti jsou nekonečné“ je charakteristický pro společnost Fujitsu stejně jako jejich nejnovější model Arrows F-02G NX. Pro výrobce z Japonska jde o nejnovější hlavní model ve vlastním portfoliu, takže po všech stranách najdete jen to nejlepší. Navíc konstrukce telefonu dostala osm hran, což nevídáme příliš často. V našich a okolních končinách bude téměř s jistotou nedostupným zařízením.

Fujitsu Arrows F-02G NX  (9)

Přední panel potažený trojitým sklem Gorilla Glass okupuje 5,2palcový IPS displej s QHD rozlišením (565 PPI) a 2,1megapixelová selfie kamerka. Výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 s taktovací frekvencí 2,5 GHz, grafický čip Adreno 330 po boku 3GB operační paměti RAM. Záda nesou 20,7megapixelový fotoaparát Sony Exmor RS se speciálním čipem Granvu, který je více citlivý na světlo nebo okolní zvuk.

Fujitsu Arrows F-02G NX  (5) Fujitsu Arrows F-02G NX  (7)Fujitsu Arrows F-02G NX  (6)

Baterie s kapacitou 3 500 mAh údajně vydrží až 3 dny provozu, přičemž telefon má speciální nouzový režim na úsporu energie. Softwarovou část obstarává systém Android v předinstalované verzi 4.4 KitKat. Seznam specifikací uzavírá infračervený port, čtečka otisků prstů umístěna pod senzorem fotoaparátu či certifikace IP58. Prodejní cena nebyla doposud oznámena, ale rozhodně nepůjde o levnou záležitost.

Fujitsu Arrows F-02G NX  (4) Fujitsu Arrows F-02G NX  (1) Fujitsu Arrows F-02G NX  (3) Fujitsu Arrows F-02G NX  (2) Fujitsu Arrows F-02G NX  (8)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat