Samsung připravil Galaxy Ace Style LTE

Samsung připravil Galaxy Ace Style LTE
2014-10-02T14:10:01+02:00
• 2. 10. 2014
1

Bez velkých příprav společnost Samsung vypouští do světa novou generaci modelu Galaxy Ace. V řadě jde již o čtvrtou generaci, kterou prozatím odhalují pouze oficiální stránky jihokorejského výrobce v Německu. Ačkoliv je uváděn název Galaxy Ace Style LTE, je mimo jiné doplněn o jmenovku Galaxy Ace 4. Výbavou opět zapadne do střední třídy, kde především potěší upraveným designem nepřipomínající hlavní model. Zadní část totiž nově zabírá svislý proužek.

Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE (2)

Telefon disponuje 4,3palcovým Super AMOLED displejem, který dosahuje na WVGA rozlišení (800 x 480 pixelů). Hardwarovou část zastupuje čtyřjádrový procesor od neupřesněného výrobce s taktovací frekvencí 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a v základu samozřejmě nechybí 4GB úložiště. Její rozšíření obstarává přítomný slot na paměťovou microSD kartu. Záznamy bude možné pořizovat 5megapixelovým fotoaparátem, k němuž dále patří přisvětlovací LED dioda.

Celkovou výdrž zajištuje 1 900mAh baterie. Ještě nesmíme opomenout přední 1,3MPx kamerku umístěnou vpředu. Ostatní výbava počítá s technologií NFC, podporou LTE sítí, WiFi nebo Bluetooth 4.0. Model pořídíte ve dvou barevných provedení – černá, bílá za cenu 199 euro, což při přepočtu vychází na 5 470 Kč bez daně. Nakonec nemůžeme potvrdit ani vyvrátit, zda tento konkrétní model vůbec dorazí i na náš mobilní trh. Nicméně s největší pravděpodobností odhadujeme, že ano.

Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE (4) Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE (1) Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE (5) Samsung-Galaxy-Ace-Style-LTE (3)

Zdroj: samsung.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tak já nevím, ale tvrzení „kde především potěší upraveným designem nepřipomínající hlavní model“ je hodně odvážné;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat