ARCHOS VR Glasses – virtuální realita za nízkou cenu

ARCHOS VR Glasses – virtuální realita za nízkou cenu
2014-10-17T07:35:57+02:00
• 17. 10. 2014

Společnost Archos se nám do většího povědomí dostala svými produkty již na letošním veletrhu IFA. Produkty této francouzské společnosti se vyznačují zejména nízkou cenovkou. Jinak tomu není ani u nového produktu. Jedná se o Archos VR Glasses.

archos_vr_glasses

Nové zařízení má za úkol vytvořit virtuální realitu pro majitele všech největších mobilních operačních systémů. Dočkají se tak vlastníci telefonů se systémy Android, Windows Phone a iOS. A na co se vlastně můžeme těšit? Archos VR Glasses přemění hraní her společně s novým bluetooth ovladačem, který výrobce hodlá vydat v příštích týdnech. Kromě nových herních zážitků dokáže zařízení přeměnit vaše stávající videa do 360° 3D videí. Ocitnete se tak opět uprostřed dění. Kromě toho by ve výbavě měla být 2 virtuální prostředí. V prvním z nich si vyzkoušíte létání, druhé vás provede starověkým Egyptem.

ARCHOS VR Glasses 1-470-75

Příznivou zprávou je také to, že je tato novinka plně kompatibilní se všemi aplikacemi, které doposud virtuální realitu podporují. Archos má také v plánu aktualizovat jejich video přehrávač, s jehož pomocí budete moci prostřednictvím svého telefonu sledovat 3D filmy. Je třeba zmínit, že pro nejlepší zážitek je doporučeno vlastnit 5palcový telefon s Full HD rozlišením a alespoň 4jádrovým procesorem. Doporučuje se také, aby telefon disponoval gyroskopem a akcelerometrem.

Novinka bude v prodeji již v listopadu za necelých 25 liber (863 Kč). Cenově se jedná opět o opravdu zajímavý kousek.

Zdroj: archos.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat