Motorola Solutions uvede své vlastní zařízení 21. října

Motorola Solutions uvede své vlastní zařízení 21. října
2014-10-17T07:00:21+02:00
• 17. 10. 2014

Obvykle, když píšeme článek o Motorole, píšeme hlavně o Motorole Mobility, kterou odkoupila čínská firma Lenovo. Tentokrát se však budeme bavit o druhé polovině firmy – Motorola Solutions, která na trhu představuje hlavně poskytovatele telekomunikačních zařízení. Tento subjekt si pro nás připravil představení nového Android zařízení na 21. října tohoto roku. Ve videu níže můžete vidět pár záběrů zařízení.

Podle videa bychom mohli odhadnout, že se bude jednat o odolnější zařízení. Podle velikosti se nezdá, že to bude tablet, ale spíše něco mobilnějšího. Podle dalších spekulací však nemáme dostat čistý telefon, ale máme se připravit na něco ve stylu PDA zařízení, poháněné Androidem. Ve videu si také můžete všimnout různých frázích o podnikání, různých řešeních a jiných obchodních slovech. Zařízení, jak už se zdá, je mířeno na jiný trh, než který je určen pro širokou veřejnost.

Určitě o tomto zařízení ještě uslyšíme i před vydáním. Jenže jestli o něm uslyšíme i po vydání, to ukáže jen čas. Pokud vás zařízení zaujalo, počkejte si do 21. října a uvidíte, o jaký typ zařízení se jedná.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat