WP8 na obrazovce vašeho počítače

WP8 na obrazovce vašeho počítače
2014-08-12T12:00:32+02:00
• 12. 8. 2014

Před několika měsíci Microsoft vydal projekt Moje Obrazovka (My Screen) pro zařízení s operačním systém Windows Phone. Tato aplikace, jak již název napovídá, vám umožní promítat obrazovku vašeho zařízení na externí displej, například na obrazovku počítače. Je zde možnost propojení přes USB kabel, pro ty kteří nejsou z nějakého důvodu schopni propojit zařízení bezdrátově. Projekt Moje Obrazovka je tedy velmi vítaným pro každého, kdo bude chtít vidět obrazovku svého zařízení ve větším nebo prostě jen chce nahrát dění na obrazovce svého zařízení.

wp8-screen

Člen XDA Fóra, jménem hks25258, se rozhodl trochu více rozvinout tento projekt a přidal možnost natáčení obrazovky přímo do aplikace. Nyní je tedy pro všechny uživatele WP8 ještě lehčí nahrát obrazovku telefonu. Aplikace umožňuje nahrávat video v H.264/MP4 a to znamená, že již nemusíte využívat nástroje třetích na záznam obrazovky na počítači. Kromě toho je tento klient volně dostupný, takže máte možnost si přidávat oblíbené funkce dle libosti.

Nového klienta a zdrojový kód lze nalézt na původním vlákně fóra XDA Developers.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat