Tělo iPadu Air 2 se ukazuje na prvních snímcích

Tělo iPadu Air 2 se ukazuje na prvních snímcích
2014-08-05T08:00:00+02:00
• 5. 8. 2014
1

Nových tabletů od Apple se poslední dobou dočkáváme každý rok na podzim. Letos tomu nebude nejspíš jinak a jelikož létu bude za chvíli konec, přicházejí první úniky nové generace iPadu Air. Konkrétně unikly snímky na kterých lze pozorovat tělo iPadu Air. Příliš velké změny ale nelze očekávat, razantní obměnu designu jsme zažili vloni.

9c047e07gw1eiyg5836d5j20hs0vlgoo 9c047e07gw1eiyg5bvf8tj20hs0vl77e 9c047e07gw1eiyg59two3j20hs0vlgnu

I přesto že je design ve své podstatě stejný, při detailnějším pohledu odhalíme menší úpravy. Tou asi největší jsou větší dírky pro reproduktory. Zde dříve byly dvě řady nad sebou, nyní tu máme jen jednu. Další změnou jsou nová tlačítka pro ovládání hlasitosti. Obě tyto změny jsou pravděpodobně ve znamení sjednocení designu s iPhonem 6, který bude mít také podobné prvky. Menším detailem je také přítomnost otvoru pro mikrofon vedle fotoaparátu, což by mohlo naznačovat vylepšený fotoaparát.

Od nového iPadu Air druhé generace dále čekáme integraci senzoru otisku prstu TouchID a nový procesor Apple A8. Další novinky zatím neznáme a pravděpodobně jich už víc nebude vzhledem k loňské aktualizaci iPadů. Představení nových iPadů se dočkáme asi v říjnu, o přesnější termínu vás budeme s předstihem informovat.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Jan Pittner

5. 8. 2014, 11:42

A co to průhledný logo?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat