Dva prsty, ale jen jeden mozek – logická hra

Dva prsty, ale jen jeden mozek – logická hra
2014-08-09T11:30:48+02:00
• 9. 8. 2014

Obchod Play nabízí různé druhy logických her, ovšem snad téměř žádná z nich nedokáže být tak jednoduchá a zároveň složitá, snad kromě této. Hlavním tahákem této hry je zdánlivá jednoduchost.

Pokud máte rádi hry, kde dostanete velmi jednoduché zadání, ale na splnění úkolu máte jen směšně málo času a po pár odehraných kolech se hra zrychluje, toto bude určitě hra pro vás. Už samotný název „Two Fingers One Brain“ napovídá, že náplň této hry bude poněkud těžší, než bývá zvykem. Zde totiž musíte použít dva prsty, abyste splnili dva souběžně běžící, avšak mnohdy velmi odlišné, úkoly.

2f1b-ss 2f1b-g12f1b-g2 2f1b-end

Jak jste si mohli všimnout na obrázcích, úkoly, jež jsou vám předkládány, jsou na první pohled velmi jednoduché, avšak čas kvapem běží a dělat dva úkoly naráz je obtížnější kolo od kola. Vaším cílem tedy bude dosáhnout nejen velkého počtu bodů, ale také co nejvíce snížit počet chybných odehraných mini her.

Pokud tedy hledáte velmi jednoduchou hru, velmi kvalitně provedenou, jež budete moc hrát dokola a dokola při dlouhých chvílích, mám pro vás jasného vítěze. Aplikace je zdarma a dostupná pro zařízení s operačním systémem Android 2.3.3 a vyšší. Taktéž existuje verze pro iOS.

logo-app Two Fingers One Brain kylinworks Zdarma ANDROID logo-app Two Fingers, but only one brain (2 F 1 B) - Split Brain Teaser, Cranial Quiz Puzzle Challenge Game Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat