Apple rozeslal pozvánky – nové iPhony přijdou 9. září

Apple rozeslal pozvánky – nové iPhony přijdou 9. září
2014-08-29T09:22:06+02:00
• 29. 8. 2014

Apple včera v podvečer rozeslal pozvánky novinářům na akci, která se bude konat 9. září. Samotná pozvánka se nese v jedné barvě a nalezneme na ni nápis: „Wish we could say more“, což lze přeložit jako „Přáli bychom si říct více“.

event-invite

Událost se bude konat v 10 hodin pacifického času (u nás tradičně 19:00) v budově Flint Center. V té se keynote Applu zatím konala pouze třikrát, naposledy v roce 1998. V této stejné budově před 30 lety došlo také k představení prvního počítače Mac. A že to bude asi velké, naznačují fotky z místa konání, kde jsou přípravy již v plném proudu. Údajně se zde staví třípatrová struktura.

appleevent4-420x315 appleevent-420x315 appleevent3-420x315

 A co bude představeno? Téměř jistě to budou nové iPhony, tuto informaci potvrdil i zdroj @evleaks. Dále bychom se dle posledních spekulací měli dočkat chytrých hodinek iWatch. Vzhledem k velké scéně v místě konání je možná i nějaká demonstrace jejich fungování ve spojení se sadami HealthKit a HomeKit.

Akci budeme samozřejmě sledovat, o představení novinek vás pak budeme informovat souhrnným článkem. Zda bude k dispozici live stream, zatím není známo.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat