Nové fotografie BlackBerry Passport vás zaujmou

Nové fotografie BlackBerry Passport vás zaujmou
2014-08-29T08:50:30+02:00
• 29. 8. 2014

Kdybyste se zeptali lidí, již se zajímají o telefony, na který telefon se v druhé polovině roku nejvíce těší, dočkáte se odpovědí jako – Apple iPhone 6, Samsung Galaxy Note 4 či Sony Xperia Z3. Velice málo lidí by odpovědělo BlackBerry Passport, jelikož nejsou tyto telefony u nás tolik oblíbené a tak často vídané jako ostatní značky. Ovšem BlackBerry začalo poslouchat své zákazníky a připravilo si již zmíněný telefon.

passport1    passport2

BlackBerry Passport bude jiný než jakýkoliv telefon, který předtím BlackBerry vypustilo na trh. Telefon s 4.5″ displejem s rozlišením 1440 x 1440 má větší hustotu pixelů než nový HTC One M8 či Samsung Galaxy S5. BlackBerry nás také ujistilo, že tento smartphone bude mít 3GB operační paměť pro nezasekávající se multitasking. Na zádech zařízení bude 3450mAh baterie, která zajistí dlouhodobou výdrž na jedno nabití.

passport3

Zadní kamera bude 13 MPx s optickou stabilizací obrazu. CEO John Chen prohlásil, že se BlackBerry pokouší vyrobit skvělý mobilní telefon jak pro businessmany, kteří stále cestují a přitom si vyřizují emaily,tak pro normální lidi, kteří rádi píšou na hardwarové klávesnici, což bude hlavní přednost nového BlackBerry Passport.

passport4

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat