Sony Xperia T3 dorazí do Evropy jako Xperia Style

Sony Xperia T3 dorazí do Evropy jako Xperia Style
2014-07-19T18:30:47+02:00
• 19. 7. 2014

Začátkem června odhalená Xperia T3, o které jsme vás informovali v našem předešlém článku, oficiálně zamíří k našim sousedům do Německa. Nicméně japonský výrobce se rozhodl ještě před samotným spuštěním prodeje zařízení telefon přejmenovat na Xperii Style, a to z neznámých důvodů. Zároveň nelze vyloučit představení pro český trh. O tom zřejmě rozhodnou až následující dny, kdy má být odstartován její prodej.

Sony-Xperia-Style2

Telefon disponuje 5,3 palcovým displejem s rozlišením 720 x 1280 pixelů. Hardwarová část zahrnuje čtyřjádrový procesor Snapdragon 400 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,4 GHz a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Uživatelé mají k dispozici úložiště s kapacitou 8 GB, přičemž její další rozšíření obstarává slot na paměťovou microSD kartu. Velkým lákadlem může být tloušťka zařízení, která se zastavila na příjemné hranici 7 mm.

Dále záda ponesou 8 megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android samozřejmě v nejnovější verzi 4.4 KitKat. O rychlé datové přenosy se zaslouží podpora sítí 4. generace. V obchodech se objeví tři barevné varianty (bílá, černá, fialová) za doporučenou prodejní cenu 349 Euro (tj. v přepočtu 9 576 Kč bez daně).

Sony-Xperia-Style Sony-Xperia-Style4 Xperia-Style3

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat