Samsung Galaxy Star Advance – novinka s KitKatem pro nenáročné

Samsung Galaxy Star Advance – novinka s KitKatem pro nenáročné
2014-07-31T16:35:37+02:00
• 21. 7. 2014
1

Nejnižší třídu chytrých telefonů opět rozšiřuje společnost Samsung, která pokračuje v nastoleném trendu, kdy představuje jednu mobilní novinku za druhou. Nově představené zařízení zapadne do modelové řady Galaxy Star a vysloužilo si přídomek Advance. Model nese kódové označení SM-G350E. První kusy mají údajně zamířit na rozvíjející se trhy do Indie, poté s největší pravděpodobností dorazí i do našich končin.

Samsung Galaxy Star Advance

Galaxy Star Advance dostal 4,3palcový displej s QVGA rozlišením. Výkon bude dodávat dvoujádrový procesor od zatím neupřesněného výrobce s taktovací frekvencí 1,2 GHz. Vnitřní část dále vyplňuje pouze 512MB operační paměť RAM nebo 4GB úložiště rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu. Po stránce vzhledu samozřejmě nejde o nic nového. Do designové koncepce nebylo nijak zasahováno.

Zadní část zabírá 3megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a baterie s kapacitou 1 800 mAh. Softwarovou stránku zajišťuje systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Z ostatní výbavy stojí za zmínku podpora HSPA sítí nebo funkce dual-SIM. V prodeji lze očekávat dvě barevné varianty (bílá, černá) za cenu 9 400 Rupií, což v přepočtu vychází na 3 155 Kč bez daně.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Vojtěch Plíva

21. 7. 2014, 20:31

QVGA na 4,3″ displeji? To bude hrůza. Nebo chyba v popisu?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat