Lenovo představilo model Golden Warrior A8

Lenovo představilo model Golden Warrior A8
2014-07-03T11:30:30+02:00
• 3. 7. 2014

Po necelém čtvrt roce od představení modelu Golden Warrior S8 přichází od společnosti Lenovo další novinka, která zapadne do stejnojmenné řady chytrých telefonů. Čínský výrobce na domácí půdě odhalil model s názvem Golden Warrior A8. Telefon nabídne jak vynikající výkon pod taktovkou od MediaTeku, tak i mimo jiné celkově slušný vzhled. Ten zezadu nenápadně připomíná model Galaxy S5 od jihokorejského Samsungu.

Golden Warrior A8 (2)

Zařízení v přední části disponuje 5palcovým displejem s HD rozlišením a 5megapixelovou VGA kamerkou. O výkon se stará osmijádrový procesor MT6592 společně s LTE modulem MT6290 podporující stahování o rychlosti až 150 Mb/s. Operační paměť dosahuje na velikosti 2 GB, zatímco úložiště dostalo kapacitu 16 GB. Zadní část zabírá fotoaparát s 13megapixelovým BSI senzorem a duální LED blesk pro dostatečné přisvětlení záběrů.

Softwarovou výbavu zajišťuje systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat, který byl doplněn o uživatelské rozhraní Vibe UI 2.0. V prodeji lze očekávat čtyři barevné varianty – bílá, černá, růžová, zlatá v zatím neupřesněnou dobu. Cenovka by se měla pohybovat někde mezi 850 jüany, což při přepočtu vychází na lákavých 2 749 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Golden Warrior A8

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat