Lenovo ukázalo nový Golden Warrior S8

Lenovo ukázalo nový Golden Warrior S8
2014-04-14T07:00:14+02:00
• 14. 4. 2014

Nejenom luxusní výrobci mají v oblibě vyrábět zařízení z těch nejdražších materiálů. Světově největší výrobci své vlajkové lodi rovněž vydávají ve speciálních edicích, které mají na první pohled nabudit dojem určité exkluzivity a dalším takovým se stává společnost Lenovo. Ta si u nového modelu s názvem Golden Warrior S8 pohrála jak se zlatými prvky, tak i s typickou výbavou pro střední třídu.

Lenovo Golden Warrior S8

Ze seznamu specifikací stojí za zmínku 5,3palcový displej s HD rozlišením doplněný o přední 5MPx kamerku pro videohovory, které požene osmijádrový procesor MT6592 od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,4 GHz společně s 2GB operační pamětí RAM. Dále v základu uživatele čeká 16GB interní paměť rozšiřitelná o paměťovou microSD kartu. Zadní část byla vybavena 13megapixelovým fotoaparátem a baterií o velikosti 2 000 mAh.

Výbavu uzavírá podpora funkce dual-SIM nebo operační systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean. O možnosti aktualizace na nejnovější Android 4.4 KitKat bude více jasno až během května, kdy samotný Mediatek slíbil jeho vydání. Nakonec čínský výrobce překvapivě stanovil prodejní cenu na přijatelných 130 dolarů (tj. v přepočtu 2 571 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení).

Lenovo Golden Warrior S8 - TECCA

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat