Amazon Kindle Fire HDX nalezen v AnTuTu

Amazon Kindle Fire HDX nalezen v AnTuTu
2014-07-31T10:20:27+02:00
• 31. 7. 2014

Benchmark AnTuTu přináší další úlovek doposud nepředstaveného zařízení. Tentokrát se úniku nevyhnul připravovaný tablet ze stáje Amazon. Společnost v současné době připravuje konkurenta pro nový iPad, který by mohl přijít v následujících měsících po boku nového iPhonu 6. Výrobce pravděpodobně bude chtít nahradit momentálně prodávaný model, jelikož jejich název prozatím zůstává beze změn.

Kindle Fire HDX

Jediným rozdílem má být novější procesor od Qualcommu a nejnovější verze operačního systému Android. Úhlopříčka displeje zůstane na 8,9 palcích při rozlišení 1600 x 2560 pixelů. Výkon mu dodá čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 s taktovací frekvencí kolem 2,4 GHz, grafický čip Adreno 420 a operační paměť RAM o velikosti 2 GB. Zadní část opět vyplní 8megapixelový senzor fotoaparátu.

Navíc ještě přední část doplní pouze 1MPx kamerka. Softwarovou stránku zřejmě zajistí systém Android ve verzi 4.4.4 KitKat. Každopádně samozřejmostí je citelná úprava uživatelského prostředí. Na první pohled nepůjde o nic přelomového. Amazon spíš nechce usnout na vavřínech. S blížícím se oficiálním představením budou stále přicházet přesnější informace.

Amazon Kindle Fire HDX

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat