Alcatel OneTouch Pixi 7 na českém trhu

Alcatel OneTouch Pixi 7 na českém trhu
2014-07-31T16:35:30+02:00
• 21. 7. 2014

Společnost Alcatel na letošním ročníku veletrhu MWC v Barceloně přinesla tablet s názvem OneTouch Pixi 7 a ten lze již zakoupit také na našem trhu. Největší uplatnění si samozřejmě najde u začátečníků nebo u nenáročných uživatelů díky velmi nízké ceně, které odpovídá jeho celková výbava. Čínský výrobce u novinky stanovil doporučenou prodejní cenu ve výši 1 990 Kč včetně DPH. Co tedy mohou případní majitelé očekávat za tuto cenovku?

ONE-TOUCH-PIXI-7_Bluish-Black1

Alcatel OneTouch Pixi 7 má 7palcový TFT displej s rozlišením 960 x 540 pixelů. Do vnitřní části si našel cestu neobvyklý procesor MT8117 od Mediateku se třemi jádry taktovanými na frekvenci 1,2 GHz a 512MB operační paměť RAM. Rozměry jsou 192 x 110 x 9,9 mm při hmotnosti 285 gramů. Zatímco přední část ještě doplňuje 0,3MPx kamerka, tak stejné rozlišení čeká u zadního fotoaparátu.

O výdrž se stará baterie s kapacitou 2 840 mAh. Úložiště má v základu 4 GB, přičemž další rozlišení zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu. Softwarovou výbavu dostal na starost systém Android ve verzi 4.4 KitKat. Nakonec zbývající seznam specifikací zahrnuje obvyklou výbavu v podobě WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, OTG či infraportu.

ONE TOUCH PIXI 7_Bluish Black_2 ONE TOUCH PIXI 7_Bluish Black_3

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat