Vivo Xshot oficiálně představen

Vivo Xshot oficiálně představen
2014-05-13T14:18:44+02:00
• 12. 5. 2014
1

Slibovaný model Xshot, který byl v druhé polovině března zachycen v benchmarku AnTuTu s rekordní hodnotou bodů, byl oficiálně představen. Společnost Vivo v podstatě jen potvrdila to, co nám odhalil poslední únik. Nejenom, že případné majitele čeká uvnitř v současné době jedna z nejlepších hardwarových výbav, ale zároveň tento model posunuje kvalitu mobilních fotografií o další úroveň výše, což lze jednoznačně označit za hlavní vrchol celého zařízení.

Vivo Xshot Vivo Xshot (3)

Telefon v přední části vyplňuje 5,2palcový displej zaujímající Full HD rozlišení po boku 8megapixelové kamerky s přisvětlovací LED diodou. Výkon dodává čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 taktovaný na frekvenci 2,5 GHz, 3GB operační paměť RAM a doplňuje ho ještě 32GB interní paměť. Do prodeje navíc dorazí ještě varianta s procesorem Snapdragon 800, 2GB pamětí RAM a 16GB vnitřní pamětí za nižší cenu. Nicméně hlavní pozornost si především zaslouží zadní část.

Čínský výrobce do ní vtěsnal 13megapixelový fotoaparát od Sony se světelností objektivu f/1.8, optickou stabilizací obrazu a také duální LED diodu pro přisvětlení. Výdrž zajišťuje nevyměnitelná baterie o velikosti 2600 mAh. O zmínku dále stojí řada zvukových čipů pro kvalitní poslech nebo podpora LTE sítí. Stránku softwaru vyřešil systém Android ve verzi 4.4 KitKat přestrojený do nástavby Funtouch OS 1.2. Oficiální prodej byl odstartován v Číně za cenu 560 dolarů, přičemž méněvýkonná verze vyjde na 480 dolarů.

Vivo Xshot (4) Vivo Xshot (2)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Janovský

12. 5. 2014, 21:47

Těžko hodnotit, chtělo by to mít v ruce, ale jinak si myslím, že Samsung, Sony, HTC a LG maj velký problém…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat