Nokia X získává aktualizaci softwaru

Nokia X získává aktualizaci softwaru
2014-05-12T11:00:57+02:00
• 12. 5. 2014

Necelý měsíc od spuštění oficiálního prodeje na našem mobilním trhu se model X od společnost Nokia (resp. Microsoft Mobile) dočkal první softwarové aktualizace. Zařízení postavené na základech operačního systému Android má viditelně blíže k platformě Windows Phone, což také dokazuje obsah této menší aktualizace, která v sobě zahrnuje příchod cloudové služby z kruhů Microsoftu.

Nokia X

Softwarová verze aktualizace nesoucí číslo 1.1.2.2 přináší podporu služby OneDrive, kterou nově naleznete již předinstalovanou v menu telefonu. Další nová aplikace s názvem Contact Transfer by měla především usnadnit přenos telefonních kontaktů mezi jednotlivými přístroji od Nokie. Aktualizací si rovněž prošel obchod Nokia Store, k němuž bližší informace nejsou bohužel zveřejněny.

Samozřejmostí jsou drobné opravy vedoucí ke zlepšení celkové výkonnosti, stability a použitelnosti telefonu. Balíček byl uvolněn přes OTA, takže majitelé jej mohou stahovat při vstupu do Nastavení – Info o telefonu – Aktualizace systému. Do budoucna podobných aktualizací lze očekávat ještě nespočet, jelikož Nokia X stále trpí nedostatkem služeb, které Microsoft nabízí například u svých lumií.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat