Smartisan T1 dotahuje na Xiaomi a Oppo

Smartisan T1 dotahuje na Xiaomi a Oppo
2014-05-27T17:36:45+02:00
• 26. 5. 2014

O společnosti Smartisan v našich končinách slyšel asi málokdo. Jenže tento čínský výrobce si chystá vyšlapat cestu až k těm nejznámějším výrobcům, jako je Xiaomi, Oppo nebo Meizu. První představený model T1 má všechny potřebné atributy, které jej mohou při dlouhodobějším udržení vyzdvihnout mezi zmíněnou elitu z Číny. Na úvod stojí za zmínku procesor od Qualcommu nebo Full HD displej.

Smartisan T1

V čele zabírá místo 4,95palcový displej od Japan Display zaujímající Full HD rozlišení při hustotě pixelů 445 PPI a výkon mu dodává čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 (MSM8274AC) od Qualcommu. Z velikosti úložiště je na výběr z 16 nebo 32 GB. Fotografie bude možné pořizovat 13megapixelovým fotoaparátem od Sony, který zahrnuje totožné funkce, jako mají zařízení od Samsungu.

Softwarová stránka nabízí systém Smartisan OS 1.0 postavený na platformě Android, což nemůže nikoho překvapit, protože například Oppo má vlastní ColorOS, Meizu dodává Flyme OS či Xiaomi využívá MIUI. Nakonec základní cena 16GB varianty startuje na 3 000 jüanech (tj. v přepočtu cca 9 677 Kč), 32 GB vyjde na 3 150 jüanů (tj. cca 10 160 Kč). Výrobce do budoucna počítá s LTE modely, jejichž cenovka stoupne na 3 500 jüanů, resp. 3650 jüanů.

Smartisan T1 - displej Smartisan T1 - fotoaparát Smartisan T1 - černá varianta Smartisan T1 - bílá varianta Smartisan T1 - výbava Smartisan T1 - cena

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat