Oppo N1 Mini – specifikace a fotografie únik

Oppo N1 Mini – specifikace a fotografie [únik]
2014-05-22T13:00:16+02:00
• 22. 5. 2014

Už ke konci března se u nás objevil článek o přípravě druhé, menší, verze zařízení Oppo N1. Tento telefon je prodávaný přímo se systémem CyanogenMod, čímž se plně otevřel komunitě, která si tento systém aktualizuje a vylepšuje sama. Právě proto se stal mobil celkem dobrým v prodeji. Na jeho prodejní hodnoty by měl navázat menší model Oppo N5116, neboli Oppo N1 Mini (přesně nevíme, jestli se takhle bude jmenovat).

oppo mini 1 oppo mini 9

Některé specifikace, které jsme psali už v minulém článku, se tímto potvrzují. Oppo N1 Mini dostane na přední stranu 5″ displej s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů), což oproti většímu modelu je krok níže. Ten totiž měl 5.9″ displej a FullHD rozlišením. Také můžeme potvrdit zmenšení kapacity baterie na 2140 mAh. Ovšem 13MPx otočný fotoaparát zůstal stejný. Mechanizmus funguje stejně, a tak se stále dokáže otočit o 180 stupňů.

oppo mini 3 oppo mini 4 oppo mini 5  oppo mini 6 oppo mini 7 oppo mini 8

Oppo N1 Mini byl už schválen úřadem FCC, takže následující fotografie by měly být již hotovým zařízením. Proto už velké změny nečekejte. Bohužel zatím nevíme, kdy tohle se tohle zařízení představí světu, ale pokud se dozvíme další informace o tomto zařízení, určitě vás o nich budeme informovat.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat