Pantech uvedl model Vega Iron 2

Pantech uvedl model Vega Iron 2
2014-05-12T11:45:17+02:00
• 12. 5. 2014

Společnost Pantech, jakožto třetí největší výrobce chytrých telefonů pocházející z Jižní Koreje, oficiálně představila očekávaný hlavní model pro letošní rok. Ačkoliv původní spekulace kolem využití procesoru Snapdragon 805 nebyly naplněny, výrobce i nadále drží krok ve výbavě s ostatními. Zařízení svým názvem navazuje na předchozí generaci a nese samozřejmě název Vega Iron 2.

Pantech Vega Iron 2

Displej založený na technologii Super AMOLED dosahuje na úhlopříčku 5,3 palce při Full HD rozlišení. O jeho výkon se stará čtyřjádrový procesor Snapdragon 801 taktovaný na frekvenci 2,3 GHz společně s 3GB operační pamětí RAM. Uživatelé mají v základu k dispozici interní paměť o velikosti 32 GB. Rozměry telefonu jsou 144,2 x 73,5 x 7,9 mm, přičemž hmotnost se zastavila na hranici 152 gramů.

Zadní část disponuje 13megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Otázku výdrže řeší 3 220mAh baterie. Softwarovou výbavu dostal na starost předinstalovaný systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Ostatní specifikace zahrnují podporu LTE sítí, WiFi, Bluetooth, GPS nebo přední 2,1MPx kamerku. Na trhu bude k dispozici od konce tohoto měsíce v bílém a černém provedením za doposud neupřesněnou cenu.

Pantech Vega Iron 2 (2) Pantech Vega Iron 2 (5) Pantech Vega Iron 2 (4) Pantech Vega Iron 2 (3)

Zdroj: talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat