LG Tone Infinim: první příslušenství k modelu G3

LG Tone Infinim: první příslušenství k modelu G3
2014-05-20T08:55:56+02:00
• 20. 5. 2014

Perfektní příslušenství pro LG G3, tak definoval jihokorejský výrobce představený doplněk, kterým zároveň oficiálně potvrdil to, že hlavní model G3 pro letošní rok skutečně přijde na mobilní trh. Jedná se o bezdrátová sluchátka nesoucí název Tone Infinim vyvinutá ve spolupráci s Harman / Kardon a podle generálního ředitele LG by mělo jít přímo o dokonalá hudební sluchátka nabízející vynikající kvalitu zvuku pro model G3.

LG Tone Infinim HBS-900

Sluchátka pod kódovým označení HBS-900 konstrukčně navazují na předchozí generaci, ale jejich hlavním rozdílem je optimalizace určená pro model G3. Výbava zahrnuje několik speciálních funkcí, mezi které patří hlasové upozornění na příchozí hovor, kdy si můžete poslechnout jméno volajícího nebo jeho telefonní číslo. Pokud hovor přijmete, sluchátka se automaticky odpojí. Dále vibrační vyzvánění například upozorňuje na příchozí zprávy nebo nízký stav baterie.

Tlačítka samozřejmě slouží pro posun skladeb ve spuštěném hudebním přehrávači. Baterie s kapacitou 220 mAh poskytne 17 hodin hovorů, 14 hodin poslechu hudby a 550 hodin setrvání v pohotovostním režimu. Konektivitu zajišťuje technologie Bluetooth ve verzi 3.0. Stříbrné provedení má být v budoucnu rozšířené ještě o další barevné varianty. Výrobce oznámil celosvětovou dostupnost na letní měsíce za prozatím nezveřejněnou cenu. V porovnání s ostatními modely lze očekávat cenovku kolem 150 dolarů (tj. cca 3 000 Kč bez DPH).

Zdroj: lgnewsroom.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat