Kolik už jste utratili na Google Play? S aplikací My Paid Apps to snadno zjistíte

Kolik už jste utratili na Google Play? S aplikací My Paid Apps to snadno zjistíte
2014-05-27T08:00:52+02:00
• 27. 5. 2014
6

Jednou funkcí, po které všichni uživatelé Google Play volají již delší dobu,  je bezesporu výpis všech zakoupených aplikací. Obchod sice v záložce „Moje aplikace“ zakoupené aplikace zobrazuje, ale míchá je dohromady s aplikacemi zdarma, což není příliš přehledné. My Paid Apps od dánského vývojáře Jense Kristiana Geytiho však tento problém celkem šikovně řeší a přináší i plno dalších užitečných funkcí.

mypaidapps_1 mypaidapps_2 mypaidapps_3

Aplikace, Hry, Hudba, Knihy nebo třeba mikrotransakce. Platby za všechny tyto položky dokáže My Paid Apps pěkně odfiltrovat a zároveň určit celkovou a průměrnou útratu v každé kategorii. Vše si navíc můžete vyexportovat jako tabulku pro pozdější kontrolu. Samozřejmostí je také podpora více účtů, nebo třeba také zvýraznění již nainstalovaných aplikací.

Všechny určitě potěší, že aplikace je kompletně zdarma a s dobrovolnými reklamami. Pokud byste však chtěli podpořit další vývoj, nic vám nebraní ve stisknutí tlačítka „Donate“. Podle slov vývojáře se do aplikace chystají další skvělé funkce a ve spolupráci s Dotekománií také český překlad.

logo-app My Paid Apps Jens Kristian Geyti Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Zjistím to i v peněžence google. Podle me další zbytečnost, když to jde zjistit přímo u zdroje.

Vašek Adamec

27. 5. 2014, 12:54

No tak hlavně pro mě to má výhodu v tom, že zobrazí všechny zakoupené aplikace, když už to neumí v základu samotný obchod Play. To je věc, která mě neuvěřitelně vytáčí.

A zkoušel jste v Play na webu kliknout na takové to ozubené kolečko v pravo nahoře a prozkoumat položku Mé objednávky? ;-)

Vašek Adamec

28. 5. 2014, 8:32

Myslel jsem v mobilní verzi Play.

Jen jsem upřesnil, že v základu to webová verze Play umí ;-) Každý čekáme něco jiného a třeba mně nijak nevadí, že kvůli tomu musím 1x za uherský rok sáhnout po webové verzi. Nepatřím k lidem, kteří prohlížejí zakoupené aplikace několikrát denně. To bych pak byl z absence téhle funkce v mobilní aplikaci jako třeba i z absence widgetu, který by mi nonstop na home obrazovce zobrazoval počet zakoupených aplikací, graf s historií útrat po měsících a součet za rok…. vytočený taky :)

Romisek Čáp

27. 5. 2014, 12:39

1863,- :) :) :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat