HP 7 Plus: jeden z nejlevnějších tabletů

HP 7 Plus: jeden z nejlevnějších tabletů
2014-05-23T07:00:14+02:00
• 23. 5. 2014

Společnost Hewlett Packard uvedla novinku v podobě tabletu, který v první řadě bude vynikat nejnižší cenou na trhu. Jeho prosté pojmenování značí jednoduchý tablet nabízející základní výbavu. Novinka s názvem 7 Plus zaujme především nenáročné uživatele, jelikož v porovnání s rovnocennými modely na tom není zrovna nejhůře. Radost může jedině kazit slabší baterie, což alespoň částečně vyrovnává čtyřjádrový procesor.

HP 7 Plus - přední strana HP 7 Plus - zadní strana

Čelo vyplňuje 7palcový IPS displej zaujímající rozlišení 1024 x 600 pixelů společně s přední 0,3MPx kamerkou. O výkon se stará procesor Allwinner A31 se čtyřmi jádry Cortex-A7 taktovanými na frekvenci 1 GHz, 1GB operační paměť RAM a uložiště o velikosti 8 GB, které je možné dále rozšířit vložením paměťové microSD karty. Výrobce k tomu ještě navíc dodává vzdálené uložiště na Boxu s kapacitou 25 GB doživotně zdarma.

Zadní část nese 2megapixelový fotoaparát a pouze 2800mAh baterii, která by měla vydržet až 5,5 hodiny za plného provozu. Konektivitu zajišťuje WiFi se standardy 802.11 b/g/n. Uživatelským prostředím bude doprovázet platforma Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean doplněná o předinstalovanou aplikaci Kingsoft Office. V prodeji lze pořídit jen bílé provedení za lákavou cenu 99,99 dolarů (tj. v přepočtu 2 009 Kč bez daně).

HP 7 Plus - boční strana

Zdroj: shopping.hp.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat