Americký Yezz ukázal Billy 4.7 a Billy 4.0 s WP 8.1

Americký Yezz ukázal Billy 4.7 a Billy 4.0 s WP 8.1
2014-05-05T09:00:36+02:00
• 5. 5. 2014

Málo kdo asi slyšel o produktech od společnosti Yezz sídlící v Miami. I když nejde o žádného nováčka na mobilním trhu, tak tento americký výrobce byl doposud výhradně zaměřený na chytré telefony se systémem Android a až nyní do svých řad zařadil první dvojici zařízení běžících na nejnovější verzi operačním systému od Microsoftu. Novinky budou na venek vynikat výraznými barvami, naopak uvnitř čeká nadprůměrná výbava, a to vše za přijatelnou prodejní cenu.

Yezz Billy 4.7

První model Billy 4.7 dostal 4,7palcový IPS displej s rozlišením 720 x 1280 pixelů chráněný sklem Gorilla Glass 2. Výkon mu má zajišťovat čtyřjádrový procesor Snapdragon taktovaný na frekvenci 1,2 GHz. Zadní část ještě disponuje 13,1megapixelovým fotoaparátem. Dále mezi ostatní prvky patří například podpora dual-SIM. Hliníková konstrukce těla dosahující na tloušťku 7,2 mm se zasloužila o značení nejtenčí chytrý telefon s Windows Phone 8.1 na světě.

Druhá novinka s názvem Billy 4.0 obdržela 4palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů, totožný procesor od Qualcommu, zadní 8megapixelový fotoaparát nebo přední 1,3MPx kamerku. Obě zařízení mají v základu předinstalovaný zmiňovaný systém Windows Phone ve verzi 8.1. Na trh do Evropy má dorazit model Billy 4.7 koncem května za cenu 249 dolarů (tj. v přepočtu cca 4 927 Kč) prostřednictvím obchodu Amazon. Výrobce ke všemu do jeho prodejního balení přibaluje tři zadní kryty v bílé, červené a modré barvě.

Hůře vybavenější Billy 4.0 by měl být záležitostí pro zákazníky ve Spojených státech a Latinské Americe, přičemž cena nepřekročí hranici 139 dolarů (tj. cca 2 750 Kč). Zajímavostí na závěr je, že telefon dostaly označení Billy na počest Billa Gatese.

Zdroj: sayyezz.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat