Smartphone OnePlus One se odhaluje na prvních renderech a snímcích

Smartphone OnePlus One se odhaluje na prvních renderech a snímcích
2014-04-19T11:25:18+02:00
• 19. 4. 2014

O nově vznikajícím smartphonu OnePlus One s CyanogenModem jsme vás již dříve informovali. Za tímto telefonem a celou společností stojí bývalý zaměstnanec Oppa. Již dříve také nastínil cenu nového modelu – má se pohybovat kolem 350 eur. Nyní se nám zmiňovaný model ukazuje na prvních renderech.

04-YEt2gB1 02-BM7TnlN

Design nového modelu se trochu inspiroval právě u značky Oppo. Model má údajně nabídnout úhlopříčku 5,5 palce. Velikost celého zařízení není navzdory tomuto faktu až zas tak velká – 153 mm na výšku, 76 mm na šířku a tloušťka činí 8,9 mm. To jsou velmi podobné rozměry například Xperii Z1, která má pouze 5,1palcový displej.

Známy už jsou také specifikace. Původně se předpokládalo použití Snapdragonu 800, nakonec se ale dočkáme Snapdragonu 801 (MSM8974AC) na frekvenci 2,5 GHz. Ten doplní 3GB RAM a vnitřní úložiště buď 16 nebo 64 GB. Baterie má mít kapacitu 3100 mAh. Fotoaparát nabídne senzor Sony Exmor s rozlišením 13 MPx.

Model OnePlus One by měl být oficiálně odhalen již 23. dubna. Dostupný by měl být na základě systému pozvánek. Ty půjdou získat přes přátele, soutěžemi a na jejich oficiálním fóru. Z počátku bude prodej zahájen v následujících zemích: Rakousko, Belgie, Dánsko, Kanada, Finsko, Francie, Německo, Hong Kong, Itálie, Nizozemí, Portugalsko, Španělsko, Švédsko, Taiwan, USA a Velká Británie.

 07-dfEksKJ  03-UXiGMhb 09-ug8ENwb 06-gYQz2uI (1)

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat