Samsung představil model Galaxy Ace Style

Samsung představil model Galaxy Ace Style
2014-04-09T08:45:18+02:00
• 9. 4. 2014

Samsung představil nový model s názvem Galaxy Ace Style. Ten je se svou výbavou na pomezí střední třídy a úplných low-endů. Dle specifikací má však blíže spíše k druhé jmenované skupině. Nabízí velmi průměrný hardware, ale například překvapí nejnovějším Androidem ve verzi 4.4 Kitkat.

ace ace2

Samsung Galaxy Ace Style disponuje čtyřpalcovým displejem s rozlišením pouze WVGA (800×480). Model přichází zepředu s klasickým designem Samsungu, záda ale netradičně rozděluje na třetiny proužek s logem výrobce a fotoaparátem. Ten má rozlišení 5 MPx bez přisvětlovací diody.

ace3 ace4

Uvnitř tepe blíže nespecifikovaný dvoujádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz. Pravděpodobně se ale jedná o Snapdragon 200. Operační paměť RAM má kapacitu pouze 512 MB. To je vskutku málo, čistému Androidu 4.4 Kitkat by to stačit mělo, jenže zde se setkáváme s nadstavbou TouchWiz od Samsungu. Smartphone nabízí úložiště o velikosti 4 GB, které lze dále rozšířit kartou microSD. Z konektivity zde nalezneme WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 a dokonce i NFC. Baterie má pak kapacitu 1500 mAh.

Novinka bude dostupná ve dvou barevných provedení – bílé a černé. Do prodeje by se měla dostat v nejbližších týdnech. Cena se má pohybovat okolo 200 – 300 eur (v přepočtu lze očekávat zhruba kolem 6000 Kč).

samsung-Ace-Style_White_5

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat