Huawei představí Ascend P7 v Paříží 7. května

Huawei představí Ascend P7 v Paříží 7. května
2014-04-09T08:00:00+02:00
• 9. 4. 2014
1

Už na konci loňského roku vzpomínaný model Ascend P7 od společnosti Huawei se v nejbližší době dočká oficiálního představení. V posledních týdnech jsme svědky úniků několika jeho snímků, což napovídá brzkém uvedení, které tentokrát čínský výrobce příliš dlouho netajil a potvrdil jak datum, tak i samotné místo. Od nového top modelu můžeme očekávat opět o něco více propracovaný design, ale za to velmi podobné specifikace oproti předchůdci.

Huawei Ascend P7

Bez jakéhokoliv prodlužování Huawei chystá uvést 7. května model Ascend P7 v Paříži, kde proběhne tisková konference. Právě do Evropy jsou totiž vkládány největší naděje pro dosažení rekordních výnosů, proto dostala přednost před domovskou Čínou. Podstatných vylepšení se dočkají tři hlavní části, kterými jsou fotoaparát, displej a procesor. Dříve uniklé specifikace dokonce uváděly pouze HD displej nebo 1GB paměť RAM, jelikož šlo pouze o testovací zařízení.

gsmarena_001 (2) gsmarena_003 (1) gsmarena_004 gsmarena_002 (1)

Každopádně skutečnost bude zřejmě taková, že Ascend P7 dostane 5palcový Full HD displej, 13MPx fotoaparát, přední 8MPx kamerku či čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,6 GHz. Samozřejmostí zůstává kovová konstrukce. Na více informací lze narazit v jednom z našich předešlých článků, který se týkal uniklých specifikací. Nakonec Ascend P7 údajně dorazí ve čtyřech provedení (černá, zlatá, stříbrná, růžová) za cenu okolo 400 euro (tj. cca 10 972 Kč bez daně).

Zdroje: talkandroid.com, talkandroid.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Pedes88 Sim

9. 4. 2014, 21:13

smartfon má velkou šanci navázat na úspěch předchozí povedené P6ky. Osobně si ho dokážu představit se stejnou uhlopříčkou jakou má P6ka, ale chápu že jsme v období zvětšování displejů. Pokud se potvrdí udávané parametry, ať už zveřejněné tady nebo na gsmarena pak by mohl slušně zabodovat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat