Prémiová modelová řada Samsungu se zřejmě ukazuje na fotkách

Prémiová modelová řada Samsungu se zřejmě ukazuje na fotkách
2014-04-09T09:30:14+02:00
• 9. 4. 2014

O prémiové řadě mobilních telefonů z dílen Samsungu se ví už dlouho. Měla by nést přívlastek s písmenem F. Kromě toho tyto modely by měly nabídnout kvalitnější materiály a lepší specifikace, než současný top model Galaxy S5. Designem by se telefon měl také lišit.

galaxy_f_1

Bohužel prototyp je zatím vsazen do prozatímního těla, takže jeho plnohodnotný design neuvidíme ani teď. Ovšem po hardwarové stránce víme o tomto modelu hodně. Na přední straně bude 5.2″ QHD (1440×2560 pixelů) displej, pod kterým najdeme jedno hardwarové a dvě softwarová tlačítka v pořadí, které Samsung používá.

galaxy_f_2

Procesorem bude nový čtyřjádrový Snapdragon 805 taktovaný na 2,5GHz, ke kterému bude sekundovat 3GB operační paměť. Na zadní straně by se měl nacházet fotoaparát, který by měl být velice podobný tomu, co najdeme v nynější vlajkové lodi Samsungu. Tedy 16MPx senzor s technologií ISOCELL.

Tyto specifikace jsme mohli najít už v některých banchmarků jako například GFXBench, což přidává na věrnosti těmto informacím. Na fotce si také můžete všimnout, že systém je ve vietnamském jazyce, kde firma Samsung má továrnu na výrobu zařízení. Z ní už unikly jiné informace, například o Samsungu Galaxy S5.

galaxy_f_3

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat