Samsung připravuje Galaxy Core 2

Samsung připravuje Galaxy Core 2
2014-04-28T12:50:33+02:00
• 28. 4. 2014

Na internetu se objevily dvě fotografie nového zařízení, které nese kódové označení SM-G355H. Ovšem jeho jméno, pod kterým se bude zařízení prodávat, je Samsung Galaxy Core 2. Tímto názvem pokračuje Samsung v modelové řadě Core, do které zapadají další 3 zařízení – Galaxy Core, Galaxy Core Plus, Galaxy Core Advance. Na fotografiích níže můžeme vidět, že zařízení na přední straně bude mít obvyklou sestavu tlačítek. Prostřední hardwarový home a okolní dvě senzorová tlačítka.

gsmarena_001

Vnitřnosti řadí zařízení mezi nižší střední třídu, kde se řadí i nedávno představený Samsung Galaxy Beam 2. Na přední straně je kromě výše zmíněných tlačítek také ,4,5″ WVGA displej (480 x 800 pixelů), nad kterým se nachází 0,3MPx kamera pro videohovory. Uvnitř tepe čtyřjádrový procesor s taktem na 1,2 GHz. Operační paměť se zastavila na 512 MB. Uživatelská paměť s velikostí 4 GB jde pomocí microSD karty rozšířit. Na zadní straně by měla být 5MPx čočka fotoaparátu.

Zařízení má rozměry 129,7 x 67,9 x 9,8 mm, což je velice podobné prvním modelům z této rodiny, které měly o 0,2″ displej menší. Tímto zabral displej větší procento přední strany, což naznačuje menší rámečky kolem displeje. Celé zařízení by mělo být napájeno 2000mAh baterií. Systémem se stane Android 4.4 KitKat. Bohužel v telefonu nenajdeme ani připojení k nejnovějším LTE mobilním sítím, ale pouze jen k HSPA+. 

gsmarena_002

Mobilní telefon pojme až dvě SIM karty, což naznačuje směřování prodeje pro levnější trhy. Samsung Galaxy Core 2 se začne prodávat 20. května v Rusku, kde bude stát okolo 200 eur, což v přepočtu je zhruba 5500 Kč bez daně a dalších poplatků za pořízení.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zaměstnán v IT oboru v Praze. Zajímám se o svět moderní techniky. Vlastním a jako primární telefon používám Ulefone Power, ke kterému používám tablet Apple iPad Air 2. Dříve zastánce Androidu, nyní se chystám na přechod na systém iOS.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat